Benelica: "Ο τρόπος ομορφιάς"

Σε αυτό το κλίμα της οικονομικής ανασφάλειας και της κοινωνικής αστάθειας στο οποίο ζούμε τον τελευταίο καιρό, επανερχόμαστε με το βλέμμα στραμμένο και σε θέματα που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας τα οποία, όμως, μας διαφεύγουν άθελά μας....
Η ψυχική και συναισθηματική μας υγεία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εσωτερική μας ισορροπία. Οσο πιο όμορφα αισθανόμαστε τόσο πιο αισιόδοξα και θετικά αντιμετωπίζουμε την κάθε μας στιγμή. Και η ομορφιά επιτυγχάνεται, όταν προσφέρουμε στον εαυτό μας, την πολυτέλεια που σε όλους μας αξίζει!

Η πολυτέλεια ανήκει σε όλους μας και μπορεί να δοθεί με απλά και καθημερινά πράγματα!

Τα καλλυντικά Benelica, λοιπόν, της εταιρείας Incosal Α.Ε., μας δίνουν αυτήν ακριβώς την πολύτελεια, τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε δέρμα, την ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειαζόμαστε για να έχουμε μία κρυστάλλινη επιδερμίδα...τη λαμπερότητα του προσώπου που έχει ένα μικρό παιδί...


 Η νέα, πρωτοποριακή και εξειδικευμένη σειρά των καλλυντικών προϊόντων Benelica βασίζεται σε ενεργό κολλαγόνο από σαλιγκάρια. Το κύριο δραστικό συστατικό των καλλυντικών μας προϊόντων είναι το έκκριμα του σαλιγκαριού. Με την καινοτόμο μέθοδο που εφαρμόζουμε μας δίνεται η δυνατότητα να λαμβάνουμε τα δραστικά συστατικά από το έκκριμα των σαλιγκαριών σε ποσοστό 95%. Τα συστατικά αυτά είναι κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ. αλλαντοίνη, πρωτείνες και βιταμίνες Α και Ε.

Η αποτελεσματικότητα και ο νεωτερισμός των καλλυντικών μας βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του σαλιγκαριού με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ βιοτεχνολογικής διεργασίας, εκχυλίσματα, γλουκοσίτες κ.ά.
Προσφέρουν, έτσι, στο δέρμα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όσον αφορά στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση, την ελαστικότητά, την ανάπλαση και την επούλωση μέσω της ενεργοποίησης της παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης και των κυττάρων των φιμπροβλαστών.
 

Η σειρά Benelica που πωλείται στα Φαρμακεία είναι η εξής:
- Ενυδατική κρέμα (50ml) για ενυδάτωση, ελαστικότητα και προστασία από τη φωτογήρανση.
- Αντιγηραντική κρέμα (50ml) για μείωση, χαλάρωση και αναδόμηση επιδερμίδας.
- Κρέμα ματιών (30ml) για ελαστικότητα και μείωση ρυτίδων γύρω από τα μάτια.
- Serum Lifting (30ml) για αύξηση της σύσφιξης και λείανσης του δέρματος.
- Κρέμα Χεριών (75ml) για αναδόμηση της κατεστραμμένης επιδερμίδας και ενυδάτωση.
- Gel Αναζωογόνησης (50ml) για έλεγχο φλεγμονής, ενεργοποίηση, αναδόμηση και επιδιόρθωση της ενυδάτωσης.
- Κρέμα λαιμού και Decollete (50ml) για βιοενεργοποίηση της λάμψης του δέρματος, για αύξηση της δερματικής σύσφιξης και της τονικότητας του δέρματος.

Η εταιρεία μας προσφέρει για πρώτη φορά στα Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας Δέρματος την εξειδικευμένη και μοναδική θεραπεία καλλυντικών Benelica η οποία, επίσης, βασίζεται στο ενεργό κολλαγόνο από τη βλέννα του σαλιγκαριού και σε σύγχρονα δραστικά μόρια.


Τα αποτελέσματά τους φαίνονται από την πρώτη φορά μετά την επίσκεψή σας σε Κέντρο Αναζωογόνησης. Δοκιμάστε τα καλλυντικά μας και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά στο δέρμα σας, ιδίως μετά την καλοκαιρνή περίοδο όπου το δέρμα έχει εκτεθεί απεριόριστες ώρες στον ήλιο!

Incosal Α.Ε.
Τηλ.: 210 6101050