Αστραφτερά πλακάκια μπάνιου με αυτές τις φυσικές συνταγές!

Η μούχλα και τα άλατα, είτε το θέλουμε είτε όχι, δυστυχώς επισκέπτονται συχνά το μπάνιο μας... Η πρώτη λύση που μας έρχεται στο μυαλό μας; Τα καθαριστικά του εμπορίου. Αν δε θέλετε όμως να ξοδεύετε τα χρήματά σας για χημικά προϊόντα και γενικότερα προτιμάτε τις φυσικές συνταγές στο σπίτι σας, σας έχουμε τη λύση. Πάμε να δούμε πώς θα καθαρίσετε τα πλακάκια του μπάνιου σας με υλικά που όλες έχετε στην κουζίνα σας.
small-pretty-bathroom cd0c0

1η συνταγή
Ψεκάστε τα πλακάκια με ξύδι και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί ψεκάστε ξανά και τρίψτε με μια παλιά οδοντόβουρτσα τους αρμούς. Θα καθαρίσουν στο πι και φι.

2η συνταγή
Φτιάξτε ένα μείγμα από αραιωμένη χλωρίνη και απορρυπαντικό (ένα προς ένα). Ψεκάστε το στα σημεία που έχει πιάσει μούχλα και αφήστε το να δράσει για περίπου μια ώρα. Τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα και... καθαρίσατε!

3η συνταγή
Τέλος, μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα με μαγειρική σόδα και ζεστό νερό (ένα προς ένα). Ψεκάστε με αυτό τα πλακάκια σας και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα τρίψτε καλά τα προβληματικά σημεία και ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

*Τόσο απλά και εύκολα, πεντακάθαρο μπάνιο, χωρίς έξοδα!

queen