Ψάρρας: «Ικανοποιημένος από την αντίδρασή μας, μπορούμε να βελτιωθούμε»

Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Σάκης Ψάρρας, μίλησε για τη νίκη επί της Κηφισιάς, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από την λειτουργία στο μπλοκ - άμυνα, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης.




Aναλυτικά τα όσα είπε:


«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, γιατί ήρθε απέναντι σε μία συγκροτημένη ομάδα με έμπειρους αθλητές που έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς πίεση και που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Είχα προετοιμάσει τους παίκτες μου για ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ πιεστήκαμε, αλλά ανταπεξήλθαμε.

Πρέπει η ομάδα να μάθει να παίζει καλά, ακόμη και όταν δεν είναι καλή σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού, όπως η επίθεση για παράδειγμα, που δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας στο μπλοκ - άμυνα. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο επενδύω, ωστόσο μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε άλλα στοιχεία.

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση μας, γιατί θα πρέπει να μάθουμε να γυρίζουμε σετ, να μην τα παρατάμε και το κάναμε αυτό σε μεγάλο βαθμό.

Τώρα υπάρχει η διακοπή για εμάς και παράλληλα με την ξεκούραση θα δουλέψουμε τις 2 με 3 τελευταίες εβδομάδες που απομένουν για να βελτιωθούμε πριν τα playoffs.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία, αλλά πάντα είναι ένα παιχνίδι γοήτρου και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλοί»