Η κάκωση και η επιθυμία του Θίοντορ ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Τζόρνταν Θίοντορ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Χολαργό και άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του Champions League κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Tο παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό πέρασε, για την ΑΕΚ, όμως η Ένωση δεν χάρηκε το αποτέλεσμα αυτό όσο θα ήθελε. Κι αυτό γιατί ο Τζόρνταν Θίοντορ αποκόμισε τραυματισμό στο αριστερό πόδι. Αμέσως σήμανε... συναγερμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς ο 29χρονος γκαρντ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς και ταυτόχρονα πιο σημαντικούς παίκτες του συνόλου.


Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ έκανε λόγω για κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική. Αυτό ήταν και το πρώτο συμπέρασμα που προέκυψε στα ενδότερα της ομάδας, με τον 29χρονος γκαρντ, μετά το πέρας του αγώνα με την ομάδα των ανατολικών προαστίων, να πηγαίνει για περαιτέρω έλεγχο και εξετάσεις, με σκοπό να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Ο ίδιος πάντως μετά το πέρας του αγώνα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» προσπαθούσε να πατήσει το πόδι του για να δει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Μάλιστα όσοι τον ρωτούσαν σχετικά με την κατάστασή του τόνιζε πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη. Στο σημείο του τραυματισμού υπήρχε ένα μικρό πρήξιμο, ωστόσο ο ίδιος περπατούσε κανονικά αν και κούτσαινε ελαφρώς κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Η –δεδομένη- επιθυμία του Αμερικανού άσου είναι να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης (13/03, 19:30) με αντίπαλο την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Γνωρίζει πολύ καλά άλλωστε τόσο την κρισιμότητα, όσο και το –μεγάλο- δέλεαρ της εν λόγω αναμέτρησης και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θέλει να βρεθεί στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες του στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα του ιατρικού ελέγχου του Θίοντορ, με τον Λούκα Μπάνκι να περιμένει κι αυτός με τη σειρά του να δει εάν αθ έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο άσο. Η παρουσία του οποίου δίνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της Ένωσης σε όλους τους τομείς, κάτι ου γνωρίζουν άπαντες. Με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον 29χρονο άσο, ο οποίος έχει τεράστια επιθυμία να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ και να ηγηθεί ενός ακόμα αγώνα για την ομάδα του.