Καράογλου: «Κοροϊδία σε βάρος του Ηρακλή, μεγάλη ντροπή»

«Απασφάλισε» ο Βουλευτής, Θόδωρος Καράογλου, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως δεν πέρασε η τροπολογία που θα έδινε... ανάσα στον Ηρακλή, τονίζοντας πως είναι μία μεγάλη κοροϊδία στην πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας.
Ο Θόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην «Βεργίνα Τηλεόραση», είπε:


«Μου τηλεφώνησε ο υπουργός κ. Αμανατίδης και μου είπε ότι δεν πέρασε το Νομοσχέδιο από τον υπουργό κ. Χαρίτση, που είπε ότι το Υπουργείο του είναι αναρμόδιο και θα πρέπει να περάσει από άλλο νομοσχέδιο ο κ. Βασιλειάδης. Μπάχαλο! Ντροπή! Είναι αρνητική εξέλιξη για τον Ηρακλή και για άλλες ομάδες που περιμένουν, ενώ μου είχαν ζητήσει να παρέμβω ώστε να το ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία και πήρα το Ο.Κ. από το Κόμμα μου».

Και συνέχισε: «Αυτό είναι μεγάλη κοροϊδία σε βάρος της πιο ιστορικής ομάδας στην Ελλάδα, εδώ και 8 μήνες κοροϊδεύουν τον κόσμο, ενώ ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού έλεγε να του πάμε επενδυτή και θα έδινε ακόμη και χορηγία για τον Ηρακλή, θα ρύθμιζε τις οφειλές, θα έβγαζε και νομοσχέδιο για να πληρωθούν αργότερα οι πρώην ποδοσφαιριστές και προμηθευτές».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Ηρακλής δεν επαιτεί και αυτό που ζητάει είναι να κατατεθεί μια τροπολογία όπου να μπορεί να πληρώσει το 50% προς τρίτους άμεσα και το υπόλοιπο 50% μετά την εκκαθάριση από τη διοίκηση Παπαθανασάκη. Τα χρέη προς το δημόσιο που είναι 1,2 εκ. ευρώ, τα αναλάμβανε αμέσως η σημερινή διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου, τον οποίο κορόιδεψε ο υφυπουργός, όπως και όλο τον Ηρακλή. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που γίνεται».