Ληστής επιστρατεύθηκε ως εκτελεστής της μαφίας των φυλακών (vid)

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέρα με την μέρα σχετικά με την πλούσια δράση της μαφίας των φυλακών η οποία οργάνωνε και εκτελούσε μεταξύ άλλων συμβόλαια θανάτου, ενώ την ίδια ώρα έχουν υπάρξει σοβαρές καταγγελίες από τον Αντώνη Αραβαντινό, για ξυλοδαρμού σωφρονιστικών υπαλλήλων και απειλές κατά των οικογενειών τους από την συγκεκριμένη μαφία.



Μάλιστα, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κατάφερε να αποτρέψει τελευταία στιγμή την δολοφονία ενός Πακιστανού για τον οποίο υπήρχε συμβόλαιο θανάτου ύψους 30.000 ευρώ.

Για την παραπάνω δολοφονία όπως και για άλλες η μαφία των φυλακών είχε επιστρατεύσει γνωστό ληστή ο οποίος είχε πλούσιο βιογραφικό το οποίο εμπεριέχει ακόμα και απαγωγές.


Το βίντεο του OPEN TV, το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα, δείχνει μια από τις ληστείες τις οποίες παραδέχθηκε ότι συμμετείχε ο Έλληνας κρατούμενος στον οποίο φαίνεται να είχε απευθυνθεί ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών και ο οποίος έψαχνε εκτελεστή που μπορούσε να φέρει εις πέρας συμβόλαιο θανάτου που είχε αναλάβει η εγκληματική οργάνωση της μαφίας του Κορυδαλλού.



Πρόκειται για γνωστό κακοποιό ο οποίο το 2012 είχε συλληφθεί ξανά για τις περίφημες ολιγόωρες απαγωγές «τίγρης» και τη περίοδο που συνελήφθη, ετοίμαζε σύμφωνα με την αστυνομία μια νέα απαγωγή.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες ξυλοδαρμών από την μαφία Κορυδαλλού
Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, σωφρονιστικού υπαλλήλου, Αντώνη Αραβαντινού, σε τηλεοπτική εκπομπή, για απειλές που δέχονται από κρατούμενους τόσο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όσο και οι οικογένειές τους,

Ειδικότερα, η κ. Δημητρίου με παραγγελία της προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, ζητά να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αραβαντινός μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι από μέλη της επονομαζόμενης «Μαφίας του Κορυδαλλού», οι δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές και κρατούμενοι είναι υποταγμένοι στη βούληση των ισχυρών.

Πηγή: ethnos.gr