Ο Ουίλιαμσον προκαλεί... ντελίριο στο Duke: Σχεδόν 3.000 κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο ενόψει North Carolina

Ο Ζίον Ουίλιαμσον είναι η απόλυτη ατραξιόν του φετινού Duke, με την παρουσία του στην ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι να έχει προκαλέσει ντελίριο σε όλη τη χώρα!
Είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες της γενιάς του. Αν όχι ο πιο εντυπωσιακός! Τα αθλητικά προσόντα του και η ικανότητά του να καρφώνει απέναντι σε κάθε αντίπαλο έχουν προκαλέσει θαυμασμό. Οι ειδικοί τονίζουν πως στο (άμεσο) μέλλον θα είναι ο παίκτης που θα κυριαρχήσει στο ΝΒΑ.


Ο Ζίον Ουίλιαμσον στην rookie σεζόν του στο Duke έχει δείξει την ποιότητά του (22,4 πόντοι, 9,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο) και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με το North Carolina. Το παιχνίδι αυτό, μάλιστα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η ζήτηση για ένα εισιτήριο είναι τεράστια.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πιο φθηνό εισιτήριο για το εν λόγω παιχνίδι κοστίζει 2.990 δολάρια! Σχεδόν 3 χιλιάδες δολάρια για να παρακολουθήσει κάποιος το next big thing του Αμερικανικού μπάσκετ. Οι τιμές αυτές, άλλωστε, οφείλονται στην παρουσία του Ουίλιαμσον, ο οποίος έχει αναγκάσει άπαντες να ασχολούνται ακόμα πιο έντονα με το κολεγιακό μπάσκετ την φετινή σεζόν, ώστε να παρακολουθούν τα κατορθώματά του.