Ενδιαφέρον Ολλανδών για την Δόξα Δράμας

Το ενδιαφέρον Ολλανδών οι οποίοι μαζί με τον Μάρκο Φαν Μπάστεν ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά της Δόξας Δράμας αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» Γιάννης Μπύρος.

Αγοραστή προκειμένου να απεμπλακεί οριστικά από τα διοικητικά δρώμενα της Δόξας Δράμας αναζητά ο Γιάννης Μπύρος.


Ο ιδιοκτήτης των «μαυραετών» μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Αrena» έκανε γνωστό, ότι έχει δεχτεί κρούση από μία ολλανδική εταιρία, μέσα στην οποία συμμετέχει και η παλιά μεγάλη δόξα του Άγιαξ και της Μίλαν προκειμένου να ασχοληθούν με την μακεδονική ομάδα.

Πρόκειται για μία ομάδα πέντε Ολλανδών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο οποίος διαθέτει πολυτελή εστιατόρια στην Ολλανδία. Ωστόσο προτεραιότητα της συγκεκριμένης ομάδας είναι η εμπλοκή της σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία του Βελγίου.



Σε περίπτωση που τελικά αυτή δεν προχωρήσει τότε ετοιμάζουν κίνηση για να αναλάβουν την Δόξα Δράμας. Στα μέσα Μαρτίου οι Ολλανδοί αναμένεται να βρίσκονται στην χώρα μας, προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις.

Όσον αφορά τον Φαν Μπάστεν αυτός θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στο όλο εγχείρημα και πλέον απομένει να φανεί το εάν θα υπάρξει συμφωνία με τον Γιάννη Μπύρο, προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα.