«Απειλή» οικονομικής και αγωνιστικής καταστροφής για την ΑΕΚ

Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της οικονομικής και της αγωνιστικής καταστροφής βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία αναμένεται να μάθει σήμερα την ποινή που θα της επιβληθεί για τα επεισόδια στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ.
Εν αναμονή της απόφασης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Άγιαξ βρίσκονται στην ΑΕΚ.


Σε περίπτωση που τελικά οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ένωσης δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε ο Δικέφαλος θα πορευτεί την νέα αγωνιστική περίοδο με αρκετά προβλήματα.

Η μη εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας από την Ευρώπη, θα έχει σαν συνέπεια οι «κιτρινόμαυροι» να πάνε σε μπάτζετ το οποίο ενδέχεται να μειωθεί.

Όπως διαβάζουμε στην Live η μη συμμετοχή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναμένεται να αποτελέσει τροχοπέδη σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, καθώς οι όποιες κινήσεις γίνουν την νέα σεζόν αναμένεται να είναι κυρίως από την εγχώρια αγορά και όχι με παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.