Η φοιτητοπαρέα του Τσίπρα: Ποια είναι τελικά η κοπέλα που κάθεται δίπλα του

Όταν η φωτογραφία της φοιτητοπαρέας με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα είδε το φως της δημοσιότητας, πολλοί είδαν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός δεν είχε αλλάξει καθόλου και ήταν άμεσα αναγνωρίσιμος. Κάποιοι άλλοι
όμως άλλαξαν πολύ, άλλωστε έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια. Κάποιοι που είδαν τη φωτογραφία πίστεψαν ότι δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα η κοπέλα είναι η Περιστέρα Μπαζιάνα, σημερινή σύντροφος και μητέρα των παιδιών του. Αλέξης και Περιστέρα είναι άλλωστε μαζί από τα φοιτητικά χρόνια, ο Τσίπρας τότε στην ΚΝΕ, αλλά όχι και η κ. Μπαζιάνα.
Ο διορισμός της κ. Ντούσικου
Τελικά, η κοπέλα αριστερά του νυν πρωθυπουργού δεν είναι η κ. Μπαζιάνα αλλά μια φίλη της παρέας ονόματι Γιούλα Ντούσικου. Ηταν μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την εποχή. Η κ. Ντούσικου είναι σήμερα διορισμένη (εδώ και σχεδόν μια δεκαετία) στη Βουλή.
Οσο για την κοπέλα που βρίσκεται απέναντι από τον κ. Τσίπρα και κανείς δεν την γνώριζε, οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για την Αγγελική Κουγιουμτζόγλου η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη. αν και δεν είναι ενεργή πολιτικά στηρίζει με σθένος τον Αλέξη Τσίπρα, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο facebook. Εκεί στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανεβάζει ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Κ. Νοτοπούλου και Ε. Χατζηγεωργίου
Τα ονόματα της παρέας λοιπόν συμπληρώθηκαν: Εχουμε και λέμε από τα αριστερά: Πρώτος και καλύτερος ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, δεύτερος ο Νάσος Ηλιόπουλος, πρώην υφυπουργός και νυν υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια η Γιούλα Ντούσικου. Στην κεφαλή του τραπεζιού φαίνεται να είναι ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, επικεφαλής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, και πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού και γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής. Αλλά μάλλον δεν είναι αυτός.
Στη συνέχεια η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η ορκισθείσα χθες νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης που ακολουθούσε παντού τον Τσίπρα κρατώντας μέχρι και την ομπρέλα του.
Ακολουθεί η κ. Κουγιουμτζόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, νυν υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πρώην υπουργός που… έφυγε νωρίς από την κυβέρνηση.
Αλέξης Τσίπρας και Αγγελική Κουγιουμτζόγλου

Η φοιτητοπαρέα του Τσίπρα: Ποια είναι τελικά η κοπέλα που κάθεται δίπλα του | in.gr