Πέδρο Ευαγγέλου: Ο Βρετανοκύπριος σατανιστής που έγινε ανεπιθύμητος από τους συγκρατούμενους του

Διακρίσεις σε βάρος του καταγγέλλει ότι δέχεται ο Βρετανοκύπριος Πέδρο Ευαγγέλου, ο οποίος εκτίει ποινή εννέα ετών σε Βρετανική φυλακή για βιaσμό. Ο Πέδρο Ευαγγέλου κρίθηκε ένοχος για τον βιaσμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου το 2017. Ο 42χρονος τότε άνδρας είχε γνωρίσει το θύμα του σε ένα κλαμπ και την είχε οδηγήσει στο σπίτι του, όπου ήπιαν αλκοόλ και έκαναν χρήση κάννaβης.

Στη συνέχεια, ο Βρετανοκύπριος επιτέθηκε στην κοπέλα και τη βίaσε μέσα σε ειδικό δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως «ναό» για τον Σατανά. Παρότι η 19χρονη προσπάθησε να καλέσει τους γείτονες σε βοήθεια, δεν την άκουσε κανείς. Όταν η κοπέλα επιχείρησε να αποδράσει, ο 44χρονος την εμπόδισε, την τράβηξε πίσω στο δωμάτιό του της και της είπε «Δεν τελείωσα ακόμα μαζί σου, θα κάνουμε όλες τις στάσεις».

Ο βιαστής χωρίς ίχνος μεταμέλειας δεν φάνηκε να ταράζεται όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο τη δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή. Ο Πέδρο Ευαγγέλου καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξη και παραμένει στις φυλακές μέχρι να εκτίσει την μακροχρόνια ποινή του. Μέσα από το κελί του, ο Βρετανοκύπριος σατανιστής δήλωσε πως του φέρονται άσχημα οι δεσμοφύλακες και οι συγκρατούμενοί του, επειδή είναι σατανιστής και φέρει πάνω του τατουάζ με πεντάλφα και τον σατανά.

Συγκρατούμενός του μίλησε στη Mirror για αυτά που περνά ο Πέδρο: «Γίνεται αντιληπτός από την πρώτη ματιά, λόγω του διαβολικού τατουάζ στο μέτωπό του. Αυτό το τατουάζ τον έχει κάνει εύκολο στόχο. Γενικά οι βιaστές είναι τα μιάσματα των φυλακών. Αν όμως συνδυάσεις αυτή του την ιδιότητα με το γεγονός ότι παριστάνει τον σατανιστή και κάνει τελετές μαγείας, είναι λογικό η παρουσία του να ενοχλεί ακόμα περισσότερο τους συγκρατούμενούς του. Οι άλλοι φυλακισμένοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις βλακείες για τον Σατανά, αλλά ο ίδιος γκρινιάζει ότι του φέρονται διαφορετικά εξαιτίας της θρησκείας και της εμφάνισής του».

ΠΗΓΗ: mixanitouxronou.gr