Σκουρτόπουλος: «Πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με την Γεωργία, στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε καθ' όλη τη διάρκεια των προκριματικών από τους παίκτες, αλλά και τους συνεργάτες του.
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Ολοκληρώσαμε με ένα δύσκολο παιχνίδι σχεδόν όλα τα ματς των προκριματικών. Θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της Κρήτης που ήταν δίπλα μας σε όλα τα ματς και η φιλοξενία τους ήταν υπέροχη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Το ματς ήταν σημαντικό για τη Γεωργία, γιατί με νίκη θα είχε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Για κάποια διαστήματα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Μας έδωσαν τα μακρινά σουτ και το περιμέναμε.


Στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο για λίγο, αλλά με την εμπειρία των παικτών μας πήραμε μια καλή νίκη. Όλα τα ματς είναι παράξενα και είναι δύσκολο να είσαι πάντα θετικός σε όλα τα ματς. Γι’ αυτό συγχαίρω τα παιδιά και τους συνεργάτες μου, γιατί ήταν συνεπείς και πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαία. Φτάσαμε στα τελικά έχοντας ένα από τα καλύτερα ρεκόρ και τώρα πάμε με τη Γερμανία για να ολοκληρώσουμε τα τελικά με τον καλύτερο τρόπο».