Λίνα Δρούγκα: «Γουστάρω που κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν μεγάλη τιμή να ενταχτώ στο δυναμικό του Open»

Η Λίνα Δρούγκα ήταν μία από εκείνες που πήγαιναν καθημερινά στο MEGA, ακόμα και απλήρωτη!
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για το MEGA αλλά και για τη νέα της συνεργασία με το Open TV!


Πώς περνάς αυτό τον καιρό;

Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη. Εδώ και λίγους μήνες ανήκω στο δυναμικό του Ορεη μετά την ταλαιπωρία που έζησα με το MEGA. Είναι μεγάλη πρόκληση να εντάσσεσαι σε ένα ξεκίνημα, κατά τη γνώμη μου, πολύ ελπιδοφόρο. Η δημοσιογραφική ομάδα είναι εξαιρετική και το κανάλι στηρίζει ειλικρινά τη δουλειά μας.
Παρόλο που το Open είναι μόλις μερικών μηνών και, όπως είναι λογικό, ψάχνει ακόμη το βηματισμό του, εντούτοις διαβάζουμε κάποια άρθρα πολύ επιθετικά εναντίον του. Τα διαβάζεις;
Ναι, τα διαβάζω και με πεισμώνουν. Κακίες και ανακρίβειες πάντα θα γράφονται. Υπάρχουν όμως και, επιτρέψτε μου την έκφραση, αρκετές μπαρούφες, που γράφονται επειδή κάποιοι προφανώς θέλουν να πλήξουν το κανάλι. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά ποιος σταθμός δεν έχει; Φοβάμαι πως το Open θα δέχεται πολύ άδικες επιθέσεις και το επόμενο διάστημα.

Σε στενοχωρούν αυτά τα δημοσιεύματα;

Η καλόπιστη κριτική, είναι φυσικά ευπρόσδεκτη. Αλλά δεν είναι πάντα καλόπιστη ή κριτική. Νομίζω όμως πως κάπως έτσι γινόμαστε και πιο δυνατοί... Ίσως από την άλλη να μην πρέπει να δίνουμε και τόσο μεγάλη σημασία. Γράφουν κάποιες φορές πικρόχολα σχόλια αλλά έχουμε αναρωτηθεί ποτέ τι στόχους εξυπηρετούν; Είμαστε ένα νέο κανάλι και είναι λογικό να απαιτείται χρόνος για να μας γνωρίσει και να μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Θυμάστε τι γινόταν στα πρώτα βήματα των άλλων καναλιών; Ποιο έκανε 20% με το καλημέρα δηλαδή; Αν δούμε και την τωρινή τηλεθέαση με τα τεράστια πρότζεκτ που τρέχουν, βρίσκεται περίπου στο 16% το πρώτο... Δεν μιλάμε για 30%.
Είσαι μεν δημοσιογράφος, αλλά ως παρουσιάστρια θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης. Τα παρακολουθείς;

Βέβαια με ενδιαφέρουν. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένας οδηγός. Είναι το εργαλείο για να παρακολούθούμε την απήχηση της δουλειάς μας. Αυτό δεν σημαίνει πως για τις ανάγκες της τηλεθέασης θα πρέπει να σερβίρονται σκουπίδια. Κάθε άλλο! Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούν τα νούμερα του Open, αν και οι ειδικοί λένε πως απαιτείται ενάμισης χρόνος για να σε μάθει και να αρχίσει να σε εμπιστεύεται το κοινό. Εδώ είμαστε! Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη! ,Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας στο MEGA που διήρκεσε δυόμισι χρόνια και ήσουν απλήρωτη, ήρθε η πρόταση από το Open.

Πώς ένιωσες Το θυμάσαι εκείνο το τηλεφώνημα;

Ήταν το καλοκαίρι. Θυμάμαι τη στιγμή... (κάνουμε μια αναγκαστική παύση) την ημέρα που κλείσαμε τη συμφωνία. Ήταν η πρώτη ευχάριστη είδηση έπειτα από πολύ καιρό. Και η πρόκληση ήταν συναρπαστική. Γουστάρω που κάνω αυτή τη δουλειά. Μου αρέσουν η παραγωγή του δελτίου, η παρουσίαση, η συνεργασία με αυτή την ομάδα που δουλεύει για να κάνουμε ένα, κατά τη γνώμη μου πολύ καλό. δελτίο. Όλα αυτά μου είχαν λείψει πολύ. Ήταν μεγάλη τιμή να ενταχτώ στο δυναμικό του Open. Ένιωσα πως μια ομάδα στελεχών με επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση. Και με καλοδέχτηκαν. Θέλω να κάνω σωστά τη δουλειά μου για να τους δικαιώνω κάθε μέρα, είπε στο People!