Αγωνία για Φορτούνη!

Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος. Και πιθανή απουσία του από τους Ερυθρόλευκους, στερεί πολύ μεγάλη δύναμη. Ο Κώστας Φορτούνης, περί ου ο λόγος, είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που έχει προκαλέσει συναγερμό στο Ρέντη και έχει βάλει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού σε διαρκή προσπάθεια να τον έχει 100% έτοιμο.


Ο Ελληνας επιτελικός μέσος δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ενοχλήσεις που προέκυψαν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη. Ενοχλήσεις που έχουν προκαλέσει ανησυχία, αλλά και… αναμονή στο Ρέντη. Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, ο «Φόρτου» έχει έναν σπασμό στη μέση και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι έτοιμος για την προπόνηση του Σαββάτου.

Το ζητούμενο, βεβαίως, είναι να είναι απολύτως έτοιμος για τη μεγάλη μάχη της Τρίπολης. Ένα από τα πιο δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η παρουσία του Φορτούνη στην αφιλόξενη αρκαδική πόλη θεωρείται απολύτως κομβική για τους Ερυθρόλευκους και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία να μάθει τα νέα από το ιατρικό τιμ. Το οποίο, επαναλαμβάνουμε, είναι αισιόδοξο ότι, έστω κι αν χρειαστεί να σφίξει τα δόντια και να κάνει ένεση, ο Φορτούνης θα προλάβει το ματς.


Από εκεί και πέρα, ο Μάντι Καμαρά επιβεβαιώνει ότι είναι καλά και ότι έχει επιστρέψει απολύτως υγιής και έτοιμος να παίξει. Ο Μαρτίνς, μάλιστα, δεν κρύβει ότι προβληματίζεται σχετικά με την περίπτωσή του. Καθώς από τη μία θεωρεί απαραίτητα τα τρεξίματα και την ενέργεια που δίνει στην ομάδα του ο μέσος από τη Γουινέα, αλλά από την άλλη, υπάρχει και ο Νάτχο, που έδειξε κόντρα στην Ξάνθη ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή του στην 11άδα και στο πρωτάθλημα.

Τα πάντα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν όταν ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Φορτούνη. Διότι ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα είναι και ο ρυθμιστής της 11άδας, αλλά και των προσώπων. Αλλωστε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μαρτίνς δεν δοκίμασε τίποτε ουσιαστικό. Καθώς περιμένει τα… ευχάριστα το Σάββατο.

Κλείνοντας, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ειδικά στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει έντονα παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Φορτούνης (και όχι μόνο) από τους αντιπάλους του. Με τις κλοτσιές και τα αντιαθλητικά χτυπήματα που έχει δεχθεί, να έχουν παίξει ρόλο στον τραυματισμό του Ελληνα μέσου!