Ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και ο Κεσέρου

Στα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται και αυτό του Κλαούντιου Κεσέρου ο οποίος αγωνίζεται στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λουντογκόρετς.

Ο 32χρονος φορ έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Δικέφαλο, αλλά δε βρίσκεται τώρα μεταξύ των πρώτων επιλογών της ομάδας, καθώς προβάδισμα έχουν ο Μπεργκ και ο Μπονατίνι. Το ρουμανικό σάιτ «sport.ro» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ και την περσινή σεζόν ενδιαφέρθηκε για τον Κεσέρου, ο οποίος όμως επέκτεινε το συμβόλαιό του στη Λουντογκόρετς και έμεινε στη Βουλγαρία.


Το δημοσίευμα στη Ρουμανία μεταξύ άλλων αναφέρει ακόμη: «Τόσο ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα όσο και ο Κεσέρου με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων τους. Ο Λουτσέσκου έχει δηλώσει ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη «δίψα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς όπως λέει προχωράει στον δρόμο και του λένε συνέχεια: τίτλος, τίτλος, τίτλος…

Ο Κεσέρου από την πλευρά του κυνηγάει μία ιστορική επίδοση στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, αφού στοχεύει να αναδειχτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ».