Σαρωτικός Ολυμπιακός

Ακάθεκτη συνεχίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν με 39-22 την Πυλαία, για την 12η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και έφτασαν εύκολα στην 11η νίκη τους σε 12 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα (1 ισοπαλία). Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα κυριάρχησαν απόλυτα στο τάραφλεξ του Μελίνα Μερκούη και ξεκίνησαν εντυπωσιακά το 2019. Οι πρωταθλητές παρέμειναν αήττητοι, πρόσθεσαν άλλους δύο βαθμούς στη φετινή συγκομιδή τους και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό και προηγήθηκαν με 2-1. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό και με ένα σερί 8-0 προηγήθηκαν με 9-2. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες στο +12 (21-9). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν σοβαροί, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την Πυλαία και έφτασαν εύκολα στο 39-22 και στην 11η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.