Με Άλτμαν η αποστολή του Παναθηναϊκού

Αλτμαν η επιστροφή! Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη από τον Γιώργο Δώνη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη (13/1, 19:00) για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αλτμαν επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο 24χρονος είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί και ο Ελληνας τεχνικός τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το ματς με τους Ακρίτες.
Στην αποστολή επιστρέφουν επίσης οι Μπουζούκης και Μακέντα, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο ματς του Κυπέλλου με την Λαμία. Οι δύο παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Καμπετσής, αλλά και οι Πούγγουρας και Οικονόμου.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης και Βέργος.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media: