Να παραδώσουν τις έδρες τους οι Αμυράς, Δανέλλης, Ψαριανός ζητεί το Ποτάμι

Να παραδώσουν τις έδρες τους καλεί το Ποτάμι τους βουλευτές Γιώργο Αμυρά, Σπύρο Δανέλλη και Γρηγόρη Ψαριανό.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, καυτηρίασε τη στάση των τριών βουλευτών στους οποίους καταλογίζει πως «παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».
Σύμφωνα με το Ποτάμι, «απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το κόμμα στη Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά».
Όπως σημειώνει το Ποτάμι, παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από πέντε χρόνια στην ίδρυσή του.
«Θα συνεχίσουμε να μην μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Παράλληλα, ανακοινώνει πως την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου -ημέρα που συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού- θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση των στελεχών και των Αντιπροσώπων του κόμματος από όλη τη χώρα, θέτοντας την 26η Φεβρουαρίου ως ορόσημο για την επανεκκίνηση των δράσεων του Κινήματος.