Καμίλα Μορόνε: Το καινούργιο κορίτσι του Ντι Κάπριο εκεί που γυρίστηκε η «Παραλία»

Ήταν νεογέννητη όταν ο νυν σύντροφός της Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε τα γυρίσματα της περίφημης ταινίας «Η Παραλία». Αλλά το μοντέλο Καμίλα Μορόνε έμαθε τα πάντα για την ταινία καθώς έκανε Πρωτοχρονιά στην Ταϊλάνδη, στο σημείο που γυρίστηκε η παγκόσμια επιτυχία πριν από 20 χρόνια.


Η μόλις 21 Μαΐων σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το νησί Ko Phi Phi Le, στα ανοικτά των ακτών της Ταϊλάνδης, όπου γυρίστηκαν μερικές από τις πιο εμβληματικές σκηνές της ταινίας «Η Παραλία». Η συγκεκριμένη παραλία έχει κλείσει επ’ αόριστον για τους τουρίστες εξαιτίας της περιβαλλοντικής ρύπανσης που έχει προκληθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η Καμίλα μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από το Πουκέτ της Ταϊλάνδης, όπου τραβήχτηκαν και άλλες σκηνές με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, καθώς ο χαρακτήρας του στην ταινία έμενε στο ξενοδοχείο «On On».

Η παραγωγή της ταινίας άρχισε τον Ιανουάριο του 1999, με τον 24χρονο τότε Λεονάρντο Ντι Κάπριο να είναι ήδη διάσημος από τον ρόλο του στον «Τιτανικό». Κι ενώ η Καμίλα δεν ανέφερε το σύντροφό της, ή την «Παραλία» στις αναρτήσεις της, κάποιοι επιμένουν ότι οι δύο τους ήταν μαζί.
Την Πρωτοχρονιά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της που την δείχνει να φορά ένα μαύρο τοπ και ένα σαρόνγκ, δείχνοντας να κάνει διαλογισμό. «Εύχομαι ειρήνη και υγεία για όλους το Νέο Έτος» έγραψε στη λεζάντα.

Η Μορόνε και ο Ντι Κάπριο είναι ζευγάρι από τον περασμένο Απρίλιο και η σχέση τους έγινε εξώφυλλο σε πολλά ταμπλόιντς λόγω της διαφοράς της ηλικίας τους που φτάνει τα 23 χρόνια.