Πολάκης: Κολλημένοι ακροδεξιοί όσοι δεν θέλουν την Συμφωνία των Πρεσπών

«Κολλημένοι ακροδεξιοί και σκληροί εθνικιστικοί κύκλοι που ονειρεύονται εκστρατείες για κατάληψη εδαφών και κόκκινη μηλιά» είναι για τον Παύλο Πολάκη όσοι δεν θέλουν να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί να υπερασπιστεί τη Συμφωνία, χαρακτηρίζοντάς την «καλή», ενώ παράλληλα προαναγγέλλει για άλλη μια φορά την «τιμωρία αυτών που χρεοκόπησαν» την Ελλάδα αποδίδοντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης στο γεγονός ότι «δεν βγήκαν όλα τα προηγούμενα σχέδια περί αριστερής παρένθεσης».
Αυτούσια η ανάρτηση του Π. Πολάκη:
«Τα πράγματα ειναι ΑΠΛΑ:
-Η συμφωνία των Πρεσπών ειναι ΚΑΛΗ (άλλαξαν το ονομα που τους ειχαν αναγνωρίσει 140 χώρες ,κατάργησαν σύμβολα και ονομασίες που παρέπεμπαν στην αρχαία ελληνική ιςτορια ,η γλώσσα τους ανήκει στις σλαβικές γλώσσες ,κατάργησαν άρθρα αλυτρωτικού χαρακτήρα στο Σύνταγμα τους ,υλοποιήθηκε με ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,η εθνική γραμμή του 2007-8 που άλλοι πριν το συριζα ειχαν προσπαθήσει ).Τα Σκόπια -Βορεια Μακεδονία τωρα,περιορίζονται σε αυτο που τους έδωσε ιστορικά και γεωγραφικά η συνθήκη του Βουκουρεστιου το 1913!!
-ΟΛΟΙ ,πλην κολλημένων ακροδεξιών και σκληρών εθνικιστικών κύκλων που ονειρεύονται εκστρατείες για κατάληψη εδαφών και κόκκινη μηλιά θέλουν να ψηφιστει η συμφωνία γιατι καταλαβαίνουν όσο κι αν δεν το λένε πως κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα μετα απο 70 χρονια και πως ανοίγει ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης των Βαλκανίων με ηγέτιδα δύναμη τη χώρα μας ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΜΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ,στα σχέδια του «μουσουλμανικού τόξου» της Τουρκίας στα Βαλκάνια !!! (Αλήθεια «πατριώτες «αυτο γιατι δεν το λέτε καθόλου στις αναλύσεις σας;;; )
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ η αντιπολίτευση αντιδρά με φαντασιακα επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς για προδοτικές συμφωνίες ;;
-περα απο την Ακροδεξιά της ΧΑ που θελει πόλεμο και το ΚΚΕ που εδώ και χρονια λειτουργεί με όρους ιδεολογικού φρουρίου και οχι πολιτικής για το σημερα ,η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (κιναλ συγγνώμη) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!
Τιποτα αλλο απολύτως .Δεν βγηκαν όλα τα προηγούμενα σχέδια της αριστερής παρένθεσης ,η «τσογλανοπαρεα που πήρε την κυβερνηςη απο τους νόμιμους ιδιοκτήτες» έβγαλε τη χώρα απ τα μνημόνια ,αλλάζει την Ελλάδα και εχει δρομολογήσει την τιμωρία αυτών που τη Χρεωκοπησαν !!!
ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ,αυτο τους φέρνει πανικο γι αυτο παιζουν ρέστα ,χαϊδεύοντας εθνικισμούς και αυτιά ,ποντάροντας στην άγνοια ενός μέρους του κόσμου και στην προπαγάνδα των φιλικών τους ΜΜΕ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,για αυτούς ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ !!»