Στη Γενεύη μετά από 28 χρόνια ο ΠΑΟΚ

Με αφορμή το παιχνίδι με τη Φριμπούρ (30/1, 21.00), ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Ελβετία από αύριο, εκεί που οι αναμνήσεις επιστρέφουν. Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα της ομάδας τις επόμενες ημέρες.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (11.30), αρχικά για την Αθήνα και από εκεί, αναμένεται να φτάσει στις 17.00 στο αεροδρόμιο της Γενεύης. Η Φριμπούρ είναι η πρώτη ομάδα από την Ελβετία που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, μετά τον αλησμόνητο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Γενεύης, το 1991 και μετά από 28 χρόνια, η αποστολή θα βρεθεί έστω και για λίγο στη συγκεκριμένη πόλη.


Ακολουθεί οδικό ταξίδι περίπου δύο ωρών για το Φριμπούρ, με τον ΠΑΟΚ να προπονείται στο γήπεδο της αντιπάλου του, το πρωί της Τετάρτης.

Όσο για την επιστροφή; Όπως και μετά τη Ναντέρ, που ακολουθούσε εκτός έδρας παιχνίδι στην Ελλάδα (στο Ρέθυμνο), έτσι και τώρα, ο ΠΑΟΚ δε θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη, η ομάδα μετά την προσγείωση της στην Αθήνα, θα μεταβεί οδικώς για την Πάτρα, εκεί όπου το Σάββατο στις 18:00, αντιμετωπίζει τον Προμηθέα.