Αιγινιακός - Ηρόδοτος 0-1

Tην δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ηρόδοτος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Πιερία και την έδρα του Αιγινιακού. Στα του αγώνα ο Αιγινιακός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, με συνέπεια σε τρεις περιπτώσεις στο 5΄, το 14΄ και το 16΄ να φτάσει κοντά στο γκολ οι προσπάθειες όμως των Κούστα, Τοπαλίδη και Τσολακίδη δεν στέφθηκαν από επιτυχία.


Στο 23΄ ήταν η σειρά του Ηροδότου να απειλήσει με το σουτ του Φραγκουλάκη να αποκρούεται από τον Καραγκιόζη, ενώ στο 43΄ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Πολύζου από τον Κασμερίδη. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Αργκιλέσι. Από το σημείο εκείνο και μετά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, ωστόσο αυτές δεν στέφθηκαν από επιτυχία.

Στο 66΄ ο Ηρόδοτος έφτασε κοντά στο 0-2, η κεφαλιά όμως του Αγγελούδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καραγκιόζη. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 65΄ το σουτ του Βελόσκι για τον Αιγινιακό πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Κασμερίδη, ενώ στο 3΄ το σουτ του Γιαλούση για τον Ηρόδοτο έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 86΄ έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης η κεφαλιά όμως του Πετρούση αποκρούστηκε από τον Κασμερίδη, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.