VW Passat 2019: Σε τροχιά ανανέωσης

Το γερμανικό μοντέλο εντοπίστηκε στην τετράθυρη και την πρακτικότερη estate έκδοσή του, να προβάρει τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά του εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας του η οποία αναμένεται εντός του 2019.

Κατά την συνήθη τακτική της VW, η σχεδίαση ακολουθεί μια εξελικτική προσέγγιση, υιοθετώντας ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα με νέα γραφικά στο πίσω τμήμα ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα υιοθετήσει μια πιο επιβλητική γρίλια στα αισθητικά πρότυπα του Arteon και του νέου Touareg. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανανεωμένη εκδοχή του Passat έχει ήδη αποκαλυφθεί στην Κίνα, ωστόσο παραμένει αμφίβολο κατά πόσο θα διατηρηθεί η ίδια αισθητική γραμμή και στην Ευρώπη ή στην αμερικανική έκδοσή του η οποία αναμένεται να ακολουθήσει την ευρωπαϊκή.
Όπως και να έχει αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, είναι ότι τις αισθητικές αλλαγές θα συνοδεύσουν βελτιώσεις στην γκάμα οι οποίες θα αποσκοπούν στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και θα εναρμονίσουν το Passat με το πρωτόκολλο WLTP.
Eπίσης δεν θα λείψουν οι βελτιώσεις που θα αφορούν τον τεχνολογικό του εξοπλισμό τόσο σε επίπεδο gadgets όσο και σε επίπεδο συστημάτων υποστήριξης οδηγού.
Σε κάθε περίπτωση, το δεδομένο είναι ότι θα έχουμε πολύ σύντομα νέα από το ανανεωμένο Passat καθώς η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στην προσεχή έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019.

Φωτογραφίες: Automedia