Δικαίωση για Πόνσε! (vid)

Tο καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ επέμειναν στην απόκτηση του Εζεκίελ Πόνσε. Παρά το "κόλλημα" στις διαπραγματεύσεις ο νεαρός πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα και τώρα θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος.

Μετά από μια εύλογη περίοδο προσαρμογής πήρε θέση στη βασική ενδεκάδα και άρχισε να δείχνει σημάδια μεγάλου "Killer". Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, ο 21χρονος (γεννημένος 29/3/1997) πέτυχε ένα τρομερό γκολ και ήταν πρωταγωνιστής σε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες.

Ο νεαρός επιθετικός έφτασε τα 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα φτάσει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι με την επιλογή τους και ήδη έχει ξεκινήσει κουβέντα για την ενεργοποίηση της οψιόν του.
Θυμίζουμε πως ο πιτσιρικάς είναι δανεικός από τη Ρόμα και η "Ένωση" διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό μοιάζει απαγορευτικό,ωστόσο η ΑΕΚ μπορεί αν δώσει αυτό το ποσό σταδιακά, κάτι που κάνει πιο εύκολη την περίπτωση του.

Δείτε το εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε ο νεαρός κόντρα στη Λαμία: