Έξαλλες οι Kardashians: Kim και Khloe απαντούν στις φήμες απιστίας προς την Kylie Jenner

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί φήμη που θέλει τον Travis Scott να έχει απατήσει την Kylie Jenner με την ίδια τη reality star να μη παίρνει θέση στο θέμα αυτό. Και δεν χρειάστηκε αν μας ρωτάς, γιατί οι αδερφές της «καθάρισαν» για εκείνη ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα. Αρχικά στο σημείο αυτό να σου πούμε πως δεν υπήρξε καν θέμα απιστίας.

Η υποτιθέμενη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Travis Scott σε τρυφερά τετ-α-τετ με άλλη γυναίκα, είναι ένα τεράστιο ψέμα. Οι φαρσέρ του internet ξεγέλασαν το διαδίκτυο και έφτιαξαν μία φωτογραφία στην οποία δήθεν απαθανατιζόταν ο Travis να φιλά μια άλλη κοπέλα. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν υπήρξε κανένα περιστατικό απιστίας, όμως οι φαρσέρ κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά τους και να βγάλουν τις αδερφές Kardashian εκτός εαυτού.

«Μισώ που δίνω προσοχή σε αυτό, αλλά είναι απολύτως αηδιαστικό που βρίσκεται αστείο να ασχοληθείτε με τον Travis & την Kylie που μόλις ξεκινούν μια οικογένεια μαζί. Αυτό είναι πραγματικά επιζήμιο για τις σχέσεις, τις οικογένειες και είναι πάρα πολύ λάθος», έγραψε η Kim σε ανάρτηση της στο Twitter, με την Khloe να συμπληρώνει λίγο αργότερα: «Οι άνθρωποι είναι απολύτως αηδιαστικοί! Μόνο κάποια άρρωστα μυαλά θα το έκαναν σε κάποιον αυτό... Και δεν είναι καθόλου εντάξει! Αυτό το άτομο πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του! Τι βρωμιά».

Και πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτήν τους τη στάση. Συμφωνούμε με τα λεγόμενά τους, μέχρι και στην τελευταία τελεία.