George Bush : Η επιστολή στον Κλίντον που «σαρώνει» στα social media

Tο τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζορτζ Μπους, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών τιμούν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.

Μπορεί να βρέθηκε στα κοινά της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής σε μια εποχή που τα κοινωνικά δίκτυα δεν είχαν την άνθηση που έχουν σήμερα, ωστόσο δεν ξεχάστηκε από τους χρήστες των social media, οι οποίοι είπαν με το δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο.

Μάλιστα, για να δείξουν το χαρακτήρα του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου αναρτούν το συγκινητικό γράμμα που άφησε στο Οβάλ Γραφείο την ώρα που έδινε τη θέση του στον Μπιλ Κλίντον.

Όπως τονίζουν στις λίγες λέξεις που άφησε παρακαταθήκη ως πρόεδρος ο George H.W. Bush φαίνεται το πολιτικό ήθος, η ειλικρίνεια και ανιδιοτελής αγάπη του προέδρου για την πατρίδα του.




Millennial Politics@MillenPolitics



President George H.W. Bush was a fierce patriot and he loved his country deeply.

After losing his re-election bid to Bill Clinton, Bush Sr. showed the country how to lose with grace.

Below is the letter awaiting Bill Clinton in the Oval Office upon his inauguration. #RIP41
669
2:45 PM - Dec 1, 2018227 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy




Η επιστολή του Τζορτζ Μπους προς τον Μπιλ Κλίντον:

«Αγαπητέ Μπιλ,

Όταν μπήκα σε αυτό το γραφείο πριν λίγη ώρα ένιωσα το ίδιο δέος και σεβασμό που είχα νιώσει και πριν από τέσσερα χρόνια. Ξέρω ότι το ίδιο θα αισθανθείς και εσύ.

Σου εύχομαι να είσαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ τη μοναξιά που περιγράφουν άλλοι πρόεδροι.

Θα υπάρξουν μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, που θα γίνουν ακόμα δυσκολότερες από την κριτική που μπορεί να θεωρήσεις άδικη.

Δεν είμαι πολύ καλός στο να δίνω συμβουλές, όμως μην αφήσεις τους επικριτές σου να σε αποθαρρύνουν ή να σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σου.

Όταν θα διαβάζεις την επιστολή αυτή θα είσαι ο πρόεδρός μας. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου. Η επιτυχία σου τώρα είναι επιτυχία της χώρας μας. Σε στηρίζω με θέρμη. Καλή τύχη.

Τζορτζ»