Ρόδος : Αισχρά μηνύματα στο Facebook για την άτυχη φοιτήτρια

Τα όρια της αθλιότητας αγγίζουν τα σχόλια κάτω από την τελευταία ανάρτηση της 21χρονης φοιτήτριας, η σορός της οποίας βρέθηκε στη Ρόδο.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες, μια σειρά από χυδαία μηνύματα εμφανίστηκαν στο προφίλ του Facebook της άτυχης κοπέλας και προκαλούν αποτροπιασμό.
Συγκεκριμένα, δύο χρήστες εξαπολύουν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της άτυχης κοπέλας, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται νεκρή.
Κάτω από τα επίμαχα σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αντιδράσει έντονα, προσπαθώντας αφενός να συνειδητοποιήσουν τι έχει γραφτεί, ενώ άλλοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αναφορά των λογαριασμών στην Δίωξη.
 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές της Ρόδου. Τα όποια σημαντικά στοιχεία έχουν ανακύψει από αυτό, τα εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου το οποίο και διενεργεί τη σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν και άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, εντόπισε στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους τη σορό άγνωστης γυναίκας ηλικίας 25-35 ετών, λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., με μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, έφερε τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο.
Η άγνωστη γυναίκα φορούσε μόνο το στηθόδεσμό της και κανένα άλλο ρούχο.
Άμεσα με τον εντοπισμό της σορού ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου τη σορό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου αλλά και στοιχεία τέτοια που να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή της.