Η Ζωή, ο Παππάς και το delivery boy

Δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους… πρώην συντρόφους της. Και μάλιστα χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που ούτε ο Μητσοτάκης δεν τολμά να πει ακόμα και στις ιδιωτικές συνομιλίες του. Για παράδειγμα, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ούτε λίγο ούτε πολύ…«μαφιόζους» ή… γκάνγκστερ χαρακτήρισε τους ενοίκους του Μαξίμου, ενώ τον Μανώλη Πετσίτη«άχρηστο» τον παρουσίασε επί της ουσίας. Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», τον παραλλήλισε μάλιστα με τον Νίκο Καρανίκα ως τους συμβούλους με μηδενικά προσόντα.

Manolo, αλλά μόνο για τους φίλους

Μανώλης Πετσίτης, Μάνος για τους φίλους ή… Manolo από εδώ και στο εξής. Είναι το πρόσωπο των ημερών και πιθανότατα της προεκλογικής περιόδου, ειδικά από τη στιγμή που η κυβέρνηση επιλέγει την τακτική «κρείττον το σιγάν». Η σιωπή είναι χρυσός, καλύτερος κι από του… Ριχάρδου, έλεγαν έμπειροι κοινοβουλευτικοί, που βλέπουν ότι ο Τσίπρας περιμένει να ξεχαστεί η υπόθεση η οποία κάλυψε ακόμη και την ψήφιση της μη περικοπής των συντάξεων.

Ομως, οι συνεχείς αποκαλύψεις για τον ρόλο του Πετσίτη έχουν κάνει το Μαξίμου να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Το «καρφί» του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκου ότι ο Πετσίτης πήγαινε στη ΔΕΠΑ για λογαριασμό υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου, είναι η αρχή του παγόβουνου.

Παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος για τον Πετσίτη

Η πιάτσα βοά για «περίεργες» κινήσεις του… «delivery boy» ορισμένων στο Μαξίμου, ειδικά όταν… νυχτοπερπατούσε. Και κάποιοι δεν αποκλείεται να τον συνδέσουν και με άλλες υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος. Αλλωστε, ο Πετσίτης βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΑΑΔΕ, που όταν θέλουν να βρουν κάτι το βρίσκουν. Και όπως έλεγαν γνώστες της υπόθεσης, «η βίλα στους πρόποδες της Πάρνηθας δεν μπορεί να κρυφτεί. Ούτε ο πολυτελής βίος του γκαρσονιού που έγινε παράγοντας με τις πλάτες του Παππά».