Δολοφονία φοιτήτριας : Στον Εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι της Τρίτης δυο νεαροί, ένας Ελληνας και ένας Αλβανός, οι οποίοι κατηγορούνται για το έγκλημα με θύμα την συνομήλικη τους φοιτήτρια στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός έχει ήδη απολογηθεί ενώ εκκρεμεί η απολογία του Ελληνα καθώς ο δικηγόρος του έχει ζητήσει να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και αναμένεται να απολογηθεί με υπόμνημα.

Επίσης εντός της ημέρας φτάνει στη Ρόδο κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων προκειμένου να ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι στο οποίο εκτιμάται πως έγινε το έγκλημα αλλά και σε όχημα τύπου βαν στο οποίο έβαλαν την κοπέλα προκειμένου να βρει περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση όπως γενετικό υλικό.

Αναφορικά με τους δυο κατηγορούμενους πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ξεκίνησε η εξέταση τους έπεσαν σε αντιφάσεις ενώ ο ένας επιρρίπτει ευθύνες στον άλλο. Οι δύο δράστες φαίνεται πως χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο αφότου αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους.

Οι αρχές έφτασαν στα δύο άτομα μετά από έρευνα σε υλικό καμερών που βρίσκονται σε σημεία κοντά στο σπίτι της 21χρονης και τη δείχνουν να επιβιβάστηκε σε ένα λευκό όχημα που ανήκει στον έναν ύποπτο το μοιραίο βράδυ της Τρίτης.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε στο εξοχικό του ενός δράστη που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου. Όταν θεώρησαν ότι ήταν νεκρή την μετέφεραν με όχημα στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου την πέταξαν από ύψος 10 μέτρων.

Το μεσημέρι η οικογένεια της φοιτήτριας θα φύγει από την Ρόδο μαζί με την σορό της 21χρονης.