Νέα διπλή βόμβα στον ΠΑΟΚ - Ξανά... Ζαμπά και ταλεντάρα από Ελλάδα - Σαρώνει ο Ιβάν

Δύο νέα ονόματα ήρθαν τελευταία στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης. Ο λόγος για δύο νεαρούς Βραζιλιάνους, τον Ματέους Ζεσούς και τον Ραφαέλ Ρατάο, οι οποίοι θεωρούνται περιπτώσεις τύπου Λέο Ζαμπά.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, το πιο ζεστό ενδιαφέρον υπάρχει για τον δεύτερο. Ο Ραφαέλ Ρατάο έχει προταθεί στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι και παρακολουθείται πολύ στενά.

Ο Λούμπος Μίχελ είχε κάνει τις πρώτες επαφές με το γραφείο μάνατζερ του παίκτη, το οποίο είναι ίδιο με του Λέο Ζαμπά και είναι άγνωστο πού βρίσκονται οι συζητήσεις σε αυτό το σημείο κι αν ο Μάριο Μπράνκο έχει προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Ραφαέλ Ρατάο είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,80 μ. και παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αγωνίζεται στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ζορία Λουχάνσκ, ενώ έχει πετύχει 4 γκολ σε 15 συμμετοχές.


Mιχάι ο επόμενος;

Στο μεταξύ, η μεταγραφή του Δημήτρη Μελιόπουλου στον ΠΑΟΚ δείχνει την πρόθεση που υπάρχει στη διοίκηση να ελληνοποιηθεί το ρόστερ και να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν κι άλλες παρόμοιες κινήσεις από την εγχώρια αγορά, με τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού να είναι μία τέτοια περίπτωση. Την υπόθεση του 20χρονου αμυντικού είχε δουλέψει ο Λούμπος Μίχελ και μένει να δούμε αν ο Μάριο Μπράνκο θα την προχωρήσει.

Όσο για τον Δημήτρη Μελιόπουλο, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην ομάδα της Ξάνθης ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα ενόψει Γενάρη, μιας και ο νεαρός άσος αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, αλλά και σαν αμυντικό χαφ.

Πάντως, θεωρείται κάπως υπερβολικό το ποσό των 700.000 ευρώ που λέγεται ότι ξόδεψε ο Δικέφαλος για τον Έλληνα άσο, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο δεν έχει κάνει το μεγάλο «μπαμ» που όλοι περίμεναν.