Μενέντες: «Τεράστιο χτύπημα το πέναλτι που δόθηκε στο τέλος»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Αρη στάθηκε ο Άλεξ Μενέντεθ, μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε ότι οι Κίτρινοι μετά το 1-0 είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν και στις καθυστερήσεις δέχθηκαν γκολ από το σημείο του πέναλτι. «Ήταν ένα τεράστιο χτύπημα αυτό το πέναλτι που δόθηκε στο τελευταίο λεπτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας αριστερός μπακ του Αρη, που τόνισε ότι στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.


Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είχε μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι 2-0, 3-0. Παρ’ όλα αυτά δε καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Ήταν ένα τεράστιο χτύπημα αυτό το πέναλτι που δόθηκε στο τελευταίο λεπτό».


Ο Κουέστα από την πλευρά του τόνισε ότι οι Κίτρινοι έκαναν πολύ καλή δουλειά, αλλά στάθηκαν άτυχοι και στο 92’ δέχθηκαν γκολ από πέναλτι. «Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά, αλλά είχαμε την ατυχία του πέναλτι στο 92′ και τελικά ήρθε η ισοπαλία. Δεν πήραμε τη νίκη».