Ο Μπουζούκης μαγεύει στα χέρια του Δώνη αντί του Παντελίδη

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει ξεχωρίσει στον φετινό Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης το καλοκαίρι δεν άργησε να διαπιστώσει ότι έχει ένα διαμάντι στα χέρια του. Ακατέργαστο φυσικά.
«Είναι από τους καλύτερους παίκτες, που έχω προπονήσει σ’ αυτή την ηλικία», έλεγε το καλοκαίρι στο περιβάλλον του ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μέσα σε λίγους μήνες δικαίωσε τον προπονητή του κι αποτελεί βασικό γρανάζι στη μηχανή του «τριφυλλιού». Έχει αποδείξει ότι μπορεί να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό και γενικά να αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Εξελίσσεται στα χέρια του Δώνη, ενώ θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική η μοίρα του. Κόντρα στον Άρη θα τεθεί για δεύτερη φορά αντίπαλος του Σάββα Παντελίδη. Στο ματς της Τρίπολης είχε μπει αλλαγή αντί του Στάικου, ο οποίος τραυματίστηκε και ήταν αρκετά καλός. Βοήθησε κι αυτός για να έρθει η κατοχή και να αποφύγει σε εκείνο το ματς ο Παναθηναϊκός την ήττα.

Εκείνη τη μέρα, αν είχε αποφασίσει διαφορετικά, θα μπορούσε να ήταν αντίπαλος των «πρασίνων». Το συμβόλαιο του Μπουζούκη έληγε το περασμένο καλοκαίρι και ήταν μία ανάσα από την Τρίπολη. Άρεσε σε στελέχη της Αρκαδίας, αλλά και πάρα πολύ στον Παντελίδη.

Ο Μπουζούκης, ωστόσο, ενώ είχε σχεδόν καταλήξει στο να μετακομίσει στην Τρίπολη, έπειτα από μία συζήτηση με τον Νταμπίζα, αποφάσισε να ανανεώσει για δύο χρόνια, ώστε να δει αν θα υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό. Πλέον, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Για τον ίδιο στο μέλλον δεν υπάρχει καμία… Τρίπολη. Μόνο ο Παναθηναϊκός και το εξωτερικό. Στο «Κλ. Βικελίδης» θα συναντήσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα τον παρ’ ολίγον προπονητή του.

Αυτή τη φορά και με την εξέλιξη που έχει ο ίδιος και η ομάδα η ισοπαλία δεν είναι αρκετή. Και ο Μπουζούκη εκτός του ότι θα θέλει να βοηθήσει την ομάδα, επιθυμεί να δείξει και στον ικανό προπονητή, τι θα είχε στα χέρια του, έστω και για λίγους μήνες, αφού πλέον έχει μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.