Γ. Σαββίδης για Κονέ: «Ένας… πρώην ποδοσφαιριστής μιλάει για τον θρίαμβό του» [εικόνες]

Ο Παναγιώτης Κονέ, καλεσμένος της εκπομπής του Ντέμη Νικολαΐδη, Totall Football, στο Open TV, αναφέρθηκε ποικιλοτρόπως στα γεγονότα του περσινού επεισοδιακού ματς στην Τούμπα. Φίλοι του ΠΑΟΚ ακούγοντας τις δηλώσεις και κάλεσαν τον Γιώργο Σαββίδη μέσω Instagram, να απαντήσει σε αυτές, με τον γιο του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μην ξεχνάτε πως δεν είναι το PAOK TV. O Κονέ είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής, αυτό είναι ο θρίαμβος του, αφήστε τον να μιλήσει για λίγο», για να συνεχίσει με δεύτερη ατάκα σχολιάζοντας «Όσο περισσότερο μιλούν γι’ αυτό το… θεματάκι, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι τον πόνο τους».


Από την άλλη ήταν πιο κοφτός και απόλυτος στην ερώτηση ενός οπαδού της ΑΕΚ, για το πώς σχολιάζει την άποψη-δήλωση της Θύρας 4 που επί της ουσίας δεν θέλει να φιλοξενηθούν αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στην Τούμπα, ρίχνοντας μια «μπηχτή» και αναφέροντας σχετικά: «Δεν είναι δουλειά σου, τι θέλει και τι όχι ο ΠΑΟΚ. Κοίτα πως θα πληρώσεις τους παίκτες σου και άσε μας εμάς με τα… θέλω μας».