Παναθηναϊκός: Μόλις 570 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ

Το συγκεκριμένο σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου, το μόνο κίνητρο που δίνει στις μεγάλες ομάδες είναι να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς και παιδιά από την Ακαδημία. Τίποτα περισσότερο. Για την Ιεράπετρα ήταν ένα ιστορικό ματς, έτσι το αντιμετώπισε και παραλίγο να ρίξει τη βόμβα, αλλά για τον Παναθηναϊκό ήταν ένα από τα πολλά…


Αυτό φάνηκε και με την απουσία του κόσμου. Το όνομα του αντιπάλου, το γεγονός ότι το ματς δεν είχε τεράστια σημασία, το εργάσιμο της ημέρας και το κρύο, είχαν ως αποτέλεσμα 570 εισιτήρια. Τουλάχιστον, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ένα καλό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Όσο για τις εισπράξεις, ο Παναθηναϊκός μπήκε μέσα. Αυτές ήταν 3.549 ευρώ.

122 το αρνητικό ρεκόρ

Το αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων φυσικά δεν είναι αυτό. Καταγράφηκε στις 17/1/96 πάλι για το κύπελλο (τη σεζόν που έφτασε κοντά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ). Τότε, επικρατούσε πάλι πολύ κρύο και ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Δόξα Βύρωνα στη ρεβάνς της νίκης του με 2-0. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν είχε κανένα ενδιαφέρον κι εκείνη τη μέρα διατέθηκαν μόλις 122 εισιτήρια (νίκησαν οι «πράσινοι» 3-1).