Δολοφονία 21χρονης: Σοκάρουν οι απολογίες των κατηγορουμένων

Σοκάρουν και προκαλούν τον αποτροπιασμό τα όσα έρχονται στο φως για το θάνατο της 21χρονης στη Ρόδο. Οι απολογίες τους χθες στον ανακριτή, λίγο πριν προφυλακιστούν είναι ενδεικτικές της κατάστασης στην οποία βρίσκονται και της προσπάθειας που κάνουν να ρίξει ο ένας το φταίξιμο στον άλλο για το χαμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Το Star που έφερε στο φως τις απολογίες του 19χρονου και του 21χρονου, αποκαλύπτει τον κυνισμό και την αδυναμία τους να καταλάβουν τι έκαναν και να ζητήσουν συγγνώμη.
Ο 19χρονος Αλβανός, που ήταν ο μοναδικός που είχε ομολογήσει, αλλάζει τώρα τα όσα είχε πει. Και οι δυο δίνουν διαφορετικό κίνητρο που οδήγησε στο να πάρει κάποιος το σίδερο και να τη χτυπήσει.

Τι ισχυρίστηκε ο Έλληνας κατηγορούμενος

«Ο Α. (σ.σ 19χρονος Αλβανός) τη χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι γιατί εκνευρίστηκε όταν η Ελένη είπε ότι εγώ ήμουν καλύτερος από αυτόν ερωτικά. Πανικοβλήθηκα. Αυτό που είδα ήταν απάνθρωπο. Είδα μια πρωτοφανή συμπεριφορά. Έναν άλλο άνθρωπο. Στη συνέχεια απείλησε και εμένα ότι θα μου κάνει κακό. Επειδή είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, φοβήθηκα», δήλωσε ο 21χρονος Ροδίτης ενώπιον της ανακρίτριας.

Τι ισχυρίστηκε ο Αλβανός κατηγορούμενος

«Ο Μ. (σ.σ. ο 21χρονος Ροδίτης) τη χτύπησε δυνατά γιατί αρνήθηκε να βρεθεί μαζί του ερωτικά. Φοβήθηκα. Με απείλησε ότι αν μιλήσω θα πάθω τα ίδια. Ήμουν παρών όταν την πέταξε από τα βράχια», υποστήριξε ο 19χρονος Αλβανός ενώπιον της ανακρίτριας.
Σύμφωνα, πάντα, με το Star, τα όσα δήλωσαν στις ξεχωριστές καταθέσεις τους, τα είπαν και στην κατ» αντιπαράσταση εξέτασή τους από την ανακρίτρια.
Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Ροδίτης δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, αρνούμενος, μάλιστα το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν παρών όταν το σώμα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη ρίχτηκε στα βράχια.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές, όταν οι λιμενικοί του είπαν ότι έχουν στα χέρια τους βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να βρίσκεται στο αυτοκίνητο μαζί με τον 19χρονο Αλβανό και να πηγαίνουν με αυτό κοντά στα βράχια, τότε παραδέχθηκε πως ήταν πράγματι παρών στο αποτρόπαιο έγκλημα.
Ανατριχίλα, την ίδια στιγμή, προκαλούν οι μαρτυρίες των λιμενικών σχετικά με τα όσα κατέθεσε ο 19χρονος Αλβανός. «Μιλούσε σα να μην έγινε τίποτα. Ήταν απαθής. Σα να μην είχε καταλάβει τι είχε κάνει», είπαν χαρακτηριστικά.