Προβλέψεις Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε κάποια νέα στην δουλειά σας για την άδεια που θέλετε να πάρετε εδώ και καιρό για να κάνετε με το ταίρι σας ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν κάνετε την κίνηση να περιορίσετε το φαγητό σας, τις δαπάνες ή την οδήγηση, θα βοηθήσετε τον εαυτό σας γιατί τελευταία τα οικονομικά σας δεν είναι και στα καλύτερά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας, τα πράγματα σίγουρα θα βελτιωθούν όσον αφορά στο πόσο καλή συνεργασία έχετε με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνικοποίηση είναι ένα από τα ταλέντα σας, αλλά σήμερα μπορεί να μην έχετε όρεξη να βγείτε έξω και να προτιμήσετε να μείνετε σπίτι και να δείτε μια ταινία με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Δεν δέχεστε την αγένεια από κανέναν ειδικά από κάποιον με τον οποίο υπάρχει ένα φλερτ ή που ενδιαφέρεστε για αυτόν. Βάλτε τα όρια σας και αν δείτε πως αυτό συνεχίζεται, τερματίστε αυτή την κατάσταση σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσπάθεια για νέα πράγματα μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά μπορεί επίσης να επαναφέρει μερικούς παλιούς φόβους που νομίζατε ότι είχατε απαλλαγεί από αυτούς εδώ και πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Είναι τα μικρά επιτεύγματα που σημαίνουν περισσότερο για σας τώρα, επειδή σας προσφέρουν μια άμεση ανταμοιβή. Εκμεταλλευτείτε τα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελειότητα δεν υπάρχει, αλλά μπορείτε να το επιτύχετε σήμερα και να ακούσετε το μπράβο από το αφεντικό σας που τόσο θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος που είναι σχετικά νέος στη ζωή σας έχει περισσότερο θαυμασμό για εσάς από ό, τι ίσως νομίζατε. Ποιος είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προκειμένου να επωφεληθείτε από μια επερχόμενη μετάβαση, θα πρέπει να αφήσετε λίγες παλιές συνήθειες. Αλλάζουν σιγά σιγά όλα στη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστείτε τη βοήθεια των συναδέλφων σας γιατί μόνοι σας όλη τη δουλειά δεν μπορείτε να την τελειώσετε σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να βγείτε για να περάσετε καλά με τους φίλους αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα σας είναι τόσο πιεσμένο που δεν σας επιτρέπει να έχετε τον ελεύθερο χρόνο που επιθυμείτε.

Καλημέρα!!!