Μέσα στο σπίτι της Lady Gaga στην Καλιφόρνια

Tο πολυτελές ακίνητο της Lady Gaga στην παραλία Malibu της Καλιφόρνιας αποτελεί μέρος της ζωής της από το 2014, όταν αγόρασε το σπίτι για $ 22,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με την Realtor.com. Περιλήφθηκε στο ντοκιμαντέρ Netflix για τη ζωή της, Gaga: Five Foot Two, και ήταν ο τόπος συνάντησης των Gaga και Bradley Cooper, όταν για πρώτη φορά της πρόσφερε τον ρόλο της πρωταγωνίστριας στην ταινία A Star Is Born.



«Αυτό είναι το ιερό μου … η όαση της ειρήνης μου, το αποκαλώ, το τσιγγάνικο παλάτι μου» , λέει η 
Gaga

.



Η πλούσια ιδιοκτησία εκτείνεται σε 10.270 τετραγωνικά πόδια σε μια έκταση σχεδόν έξι στρεμμάτων απέναντι από την παραλία Zuma. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.




Στον επάνω όροφο, η master suite είναι πλήρης με ιδιωτική βεράντα. Υπάρχει επίσης ένα κελάρι κρασιού, θέατρο για το σπίτι, μπαρ και αίθουσα μπόουλινγκ της δεκαετίας του 1960 στο κατώτερο 
επίπεδο του ακινήτου

.

Η πραγματική πολυτέλεια του, ωστόσο, έχει θέα στην πρώτη γραμμή του ωκεανού από μια πισίνα υπερχείλισης αλμυρού νερού, το γήπεδο bocce ball και υπαίθριες τραπεζαρίες. Τέλος, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει επίσης στάβλους αλόγων. Με τα βουνά στη μία πλευρά και την ακτή του Ειρηνικού από την άλλη φαντάζει ένα ιδανικό καταφύγιο.