Παντελίδης: «Υλικό υψηλού επιπέδου, δικαίως ανέβηκαν οι απαιτήσεις»

Με δηλώσεις του στο ARIS FC TV, το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube, ο Σάββας Παντελίδης παραδέχτηκε ότι δικαίως έχουν ανέβει οι απαιτήσεις για τους Κίτρινους, καθώς διαθέτουν υλικό υψηλού επιπέδου.



Παράλληλα, εξήγησε πώς προσεγγίζει η ομάδα του το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (25/11, 7.30 μ.μ.).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τις πρώτες εντυπώσεις του από το ρόστερ: «Σίγουρα μιλάμε για υλικό υψηλού επιπέδου. Τα παιδιά είναι σε πολύ καλό τεχνικό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι δικαίως έχουν ανέβει οι απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα και με απόλυτο σεβασμό σε ό,τι έχει γίνει ως τώρα, και έχει γίνει καλή δουλειά, προσπαθούμε σιγά-σιγά να περάσουμε κάποια στοιχεία που έχουν να κάνουν περισσότερο με την ομοιογένεια. Να αποκτήσουμε δηλαδή μια ταυτότητα μέσα στο γήπεδο και να παρουσιάζουμε όσο μπορούμε ένα ομοιογενές σύνολο, που ευελπιστούμε να βελτιώνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα».

-Για το αν διατήρησε την ίδια άποψη που είχε για τον Άρη ως αντίπαλος: «Δεν είναι διαφορετική. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα όσο περνάει ο καιρός και με τα αποτελέσματα, που πιστεύουμε ότι θα είναι καλά, έχει δρόμο προς τα πάνω. Αυτή την εικόνα έβλεπα, και τα προβλήματα φαίνονταν όταν ήμουν αντίπαλος και τα ίδια είναι τώρα».

-Για το αν θα αλλάξει πολλά στοιχεία: «Σίγουρα η δουλειά που γινόταν έχει πολλά καλά στοιχεία και προσπαθούμε να τα κρατήσουμε. Προσθέτουμε σιγά-σιγά πινελιές, γιατί βρισκόμαστε σε μια περίοδο που δεν έχουμε περιθώρια για ριζικές αλλαγές με μεγάλο ρίσκο. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με αυτά που βρήκαμε».

-Για πώς αντιμετωπίζει το ντεμπούτο του στο ματς με τον ΟΦΗ:«Όταν δουλεύεις σε μια ομάδα όπως ο Άρης ο στόχος είναι πάντα να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια και να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Ασφαλώς χρειάζεται να σέβεσαι και τον αντίπαλο και αυτό να το κάνεις πολύ προσεκτικά. Με λίγα λόγια να πετύχεις τον στόχο σου σεβόμενος αυτόν που έχεις απέναντί σου. Στο παιχνίδι της Κυριακής θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές».