Με διεθνείς και Κουρμπέλη, Κολοβέτσιο η προπόνηση

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κι ο έμπειρος στόπερ γυμνάστηκαν κανονικά και υπολογίζονται φυσικά για το ματς του Σαββάτου. Γύρισαν και οι νεαροί διεθνείς με τον Κάτσε. Την Παρασκευή ξεκινά θεραπεία ο Κουλιμπαλί.
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ακολούθησαν κανονικά όλο το πρόγραμμα την Τετάρτη, όπως άλλωστε, αναμενόταν και φυσικά υπολογίζεται για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.


Στο «Γ. Καλαφάτης» επέστρεψε και ο Κάτσε, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας, αλλά και οι διεθνείς με την Ελπίδων Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Κότσαρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης. Αύριο αναμένονται να επιστρέψουν και οι Εμμανουηλίδης, Χριστογεώργος από την Εθνική Νέων. Ο Γιώργος Δώνης δεν έδειξε τα πλάνα του για την ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να κάνει την Πέμπτη, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σε διάταξη 4-4-2 με τον Καμπετσή να διεκδικεί θέση, ενώ και στα χαφ ίσως γυρίσει ο Χρήστος Δώνης. Μπορεί να δούμε και το 4-3-3 με τον τελευταίο να πλαισιώνει τους Κουρμπέλη, Κάτσε.

Θεραπεία, παράλληλα, συνέχισαν οι Διούδης, Μουνιέ, ενώ άδεια έχει ο Κουλιμπαλί, ο οποίος βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο μετά την πρόσφατη επέμβαση που υποβλήθηκε στην ωλένη στο αριστερό χέρι. Ο Αφρικανός θα γυρίσει την Παρασκευή οπότε και θα ξεκινήσει θεραπεία. Υπολογίζεται ότι σε δέκα μέρες θα μπορεί να ξεκινήσει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πριν τα Χριστούγεννα. Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα κι επιθετική τακτική.