Καρβέλας – Αναγνωστοπούλου: Μια ελεύθερη σχέση! Ο έρωτας που έγινε αγάπη και η πρόσφατη έξοδος

Από τότε που ο Νίκος Καρβέλας χώρισε από την Αννίτα Πάνια, όλο και πιο συχνά ο φωτογραφικός φακός τον "τσακώνει" μαζί με τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι ο παλιός του έρωτας ξαναφούντωσε.
Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε και πάλι το Νίκο ΚαρΒέλα μαζί με τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου στη Γλυφάδα αυτή τη φορά, όπου οι δύο απολάμβαναν χαλαροί τη βόλτα τους.

Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Σύμφωνα με το Ciao, όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι όντως οι δύο τους έχουν έρθει και πάλι πολύ κοντά και η Χριστίνα είναι με έναν τρόπο η γυναίκα που αναπλήρωσε στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα το κενό που άφησε η Αννίτα Πανιά.

Όμως, οι ίδιοι άνθρωποι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επισημαίνουν ότι η σχέση που έχει ο συνθέτης με την τραγουδίστρια είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που είχαν παλιά, καθώς τώρα εκείνος επιθυμεί κάτι πολύ πιο χαλαρό και ελεύθερο, όπως κι εκείνη άλλωστε.

Βγαίνουν μαζί, περνάνε καλά μαζί και μοιράζονται, το χρόνο τους, όμως δεν υπάρχει ανάμεσα τους κάποια δέσμευση η οποία να φαίνεται να οδηγεί σε επισημοποίηση αυτή τη σχέση.

"Σημαντικό και για τους δύο είναι να είναι καλά και να περνάνε καλά. Και να ξορκίσουν όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν", λέει φίλος του Νίκου Καρβέλα, ένας από τους λίγους ανθρώπους που ξέρει όσα συμβαίνουν στη ζωή του συνθέτη.

Πάντως, η Χριστίνα είναι η γυναίκα που τον έκανε να χαμογελάσει ξανά και αυτό είναι ίσως, ο αυτή τη φάση της ζωής του, το πιο σημαντικό. 







Πηγή: www.gossip-tv.gr