Παντελίδης: Οι λόγοι που μπορεί να πετύχει στον Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Άρη. Είναι ο άνθρωπος που από εδώ και πέρα θα κληθεί να βγάλει το… φίδι από την τρύπα και να φέρει εις πέρας όσα δεν κατάφερε ο προηγούμενος κόουτς, Πάκο Ερέρα.

Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες και ο Παντελίδης είναι ικανός να σηκώσει αυτό το βάρος για συγκεκριμένους λόγους.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός είναι γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα σε σχέση με τον προκάτοχό του.


Ακόμη, ο πρώην τεχνικός του Αστέρα, έχει δείξει ότι εξελίσσεται διαρκώς ως προπονητής, παρουσιάζοντας έργο, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Τελευταίο του δείγμα στον Αστέρα, όταν τον ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μία δύσκολη περίοδο για τους Αρκάδες, και κατάφερε να τους οδηγήσει στην Ευρώπη.

Επιπρόσθετα, η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και αυτό που θέλει να βγάλει στο γήπεδο ταιριάζει απόλυτα με το υλικό που διαθέτει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τολμά να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ο Άρης διαθέτει αρκετούς παίκτες στους οποίους ο Παντελίδης μπορεί να «χτίσει».


Τέλος, στα θετικά συγκαταλέγεται και το χρονικό σημείο, όπου ο Παντελίδης φτάνει στη Θεσσαλονίκη. Τα συνεχόμενα ντέρμπι πέρασαν, ο Αρης επέστρεψε στις νίκες μετά το 2-1 της Ριζούπολης. Επίσης, να μην ξεχνάμε και την διακοπή του πρωταθλήματος, γεγονός που δίνει την πολυτέλεια στον Παντελίδη να δουλέψει πράγματα που επιθυμεί.