Πάγκαλος: Ζω με 370 ευρώ το μήνα

«Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος»

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση: «Ζω με 370 ευρώ το μήνα», υποστηρίζει, λέγοντας ότι του έχει γίνει κατάσχεση στην σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα. Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ» λέει, μεταξύ άλλων, ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: «Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές».

Στην ίδια συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί και ότι ο Μητσοτάκης θα πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές.

«Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Θα πάρει κάτω από 20%. Ο Μητσοτάκης πιστεύω θα πάρει την αυτοδυναμία. Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω ΝΔ γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται».