Τρόμος για οδηγούς λεωφορείων στο Καματερό από επιθέσεις άγνωστων με πέτρες!

Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκεται η ζωή οδηγών του ΟΑΣΑ που κινούνται τις τελευταίες δυο εβδομάδας στην οδό Παπάγου στο Καματερό, καθώς άγνωστοι πραγματοποιούν επιθέσεις με πέτρες εναντίον τους, ενώ τα λεωφορεία βρίσκονται εν κινήσει.


Το Newpost, εξασφάλισε φωτογραφίες από τις επιθέσεις με τους οδηγούς να δηλώνουν απροστάτευτοι. Μέχρι στιγμής έχουν καταγράφει 11 επιθέσεις, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί τραυματισμός.



Η τελευταία επίθεση με πέτρες καταγράφηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ Κυριακής προηγηθεί μια ακόμη στις 12:00 τη νύχτα του Σαββάτου.

Oι οδηγοί των οχημάτων καταγγέλλουν πως η αστυνομία και η διοίκηση του ΟΑΣΑ, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που πραγματοποιούν τις επιθέσεις, προκείμενου να επανέλθει η ηρεμία και στους οδηγούς.



Όπως δηλώνει ο Φώτης Νικολακοπουλος, μέλος του Δ.Σ των εργαζόμενων του ΟΑΣΑ, «φανταστείτε να υπήρχαν επιβάτες, θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Επιτίθενται σε λεωφορεία των γραμμών 701, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Καματερο- Ίλιον - Ανθουπολη και το 704, Καματερό για πλατεία Αγίων Αναργυρων. Όλες οι επιθέσεις σημειώνονται επί της Στρατηγού Παπάγου».



Πηγή: Newpost