Ίσως αυτός είναι ο πιο τρομακτικός άντρας στον κόσμο

Ο ηθοποιός και επαγγελματίας του μπόντι μπίλντιγκ κατεβαίνει στο ρινγκ

Με έναν...κόμπο στο λαιμό, υποδέχτηκαν την είδηση που ακολουθεί: Η πολωνική διοργάνωση
  αγώνων Μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ), προσέθεσε ένα νέο μέλος, έναν νέο μαχητή στο lineup του 2019 και πραγματικά «λυπάμαι όσους βρεθούν αντιμέτωποι με αυτόν τον τρομακτικό άντρα», όπως γράφουν διεθνή μίντια για τον Martyn Ford.
Πρόκειται για έναν γίγαντα, έναν «τοίχο» με μυς με ύψους 2 μέτρα και 4 εκατοστά, 140 κιλά που φέρει τον... χαριτωμένο τίτλο του πιο «τρομακτικού άντρα στον κόσμο». Ο 33χρονος Αμερικανός, αφήνει για λίγο πίσω την υποκριτική και το επαγγελματικό μπόντι μπίλντινγκ, για να κατέβει σε αγώνες στο Konfrontacja Sztuk Walki (το αντίστοιχο ΜΜΑ) όπου θα δοκιμάσει την τύχη του.
Ενώ μπορεί να είναι ένας υπέροχος άνθρωπος στην πραγματική ζωή, ο Martyn είναι ένας άνθρωπος που δεν θα θέλατε να βρεθείτε αντιμέτωποι. Μοιάζει σαν να μπορεί να σας...εκσφενδονίσει  με μια απαλή κίνηση του δακτύλου του. Μάλιστα, ένα παράδειγμα των ικανοτήτων του, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο όπου τον δείχνει να ξεριζώνει έναν σάκο πυγμαχίας.
Ο Martyn, όταν ήταν μικρός ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας παίκτης του Κρίκετ, αλλά ένας τραυματισμός έμελλε να του αλλάξει ρώτα.
Ο ηθοποιός εργάστηκε σκληρά για να βελτιώσει την ευελιξία και την ταχύτητά του, χαρακτηριστικά που θα τον ωφελήσουν στο MMA. Σίγουρα όλοι οι μαχητές που θα τοποθετηθούν απέναντί του μετανιώνουν για τις αποφάσεις στη ζωή τους τώρα!