Μπλατ: Πρόκληση για εμάς η Μιλάνο, ανυπομονώ να παίξουμε στο ΣΕΦ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και στάθηκε στα... όπλα των Ιταλών, ενώ ανέφερε πως ανυπομονεί για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Πιστεύω πως ο σύντομος χρόνος προετοιμασίας θα μας οδηγήσει στην επίθεση. Στο πώς θα γυρίσουμε την μπάλα, πως θα τρέξουμε το γήπεδο, πώς θα περιορίσουμε τα λάθη μας. Όταν μιλάς για την Αρμάνι, πρέπει να σκεφτείς ότι υπάρχει τρομερό ατομικό ταλέντο και να αποδεχθείς την πρόκληση»,ανέφερε αρχικά στη κάμερα της Nova ο έμπειρος τεχνικός για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο προτού προσθέσει για τους Ιταλούς:

«Έχουν πολλά όπλα. Έχουν δείξει πως έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν καταστάσεις από το ταλέντο τους. Μπορούν να παίξουν όμορφο μπάσκετ. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα για να κερδίσουμε ομάδες όπως η Αρμάνι. Ανυπομονώ να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι μας στο ΣΕΦ, μπροστά στους φιλάθλους μας. Θέλω να δω την ενέργεια και την ατμόσφαιρα που θα μας δώσει ώθηση για να τα καταφέρουμε».

Επιπρόσθετα, ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: «Θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι με ταχύτητα και πολλές κατοχές. Από την πρώτη μέρα της προπόνησης. Έχουμε ακόμα πολύ μπάσκετ να παίξουμε. Η Euroleague είναι σκληρή, το ίδιο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα, να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και να στηριχτούμε στη φιλοσοφία που έχουμε θέσει από την αρχή».

Τέλος, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάνις Στρέλνιεκς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υποφέρει από έναν μυικό τραυματισμό. Θα το δούμε μέρα με τη μέρα».


ΠΗΓΗ: filathlos.gr