Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ντυμένος Πόντιος πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ

Μια ακόμα φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής του να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας την θέση του δημάρχου Θεσσσαλονίκης, χτυπά με τη συμμετοχή του σε νέο βίντεο κλιπ.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε βίντεο κλιπ. Και πέρυσι μου είχε προτείνει ο Γιάννης Ρέλλης, τραγουδιστή και καλός φίλος να συμμετάσχω στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του με τίτλο «Σε λέω» και είχε γίνει τότε χαμός!



Έτσι και φέτος όταν το πατριωτάκι μου ο Ρέλλης μου πρότεινε να είμαι και στο νέο του βίντεο κλιπ με τίτλο «Σε θέλω» δέχτηκα γιατί στηρίζω τους νέους ανθρώπους και τους πατριώτες μου. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και το βίντεο κλιπ θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα. Η υπόθεση του έχει ως εξής: Είναι ένα ζευγάρι το οποίο θέλει να παντρευτεί αλλά δεν συναινούν οι γονείς τους. Εγώ υποδύομαι τον Πόντιο πεθερό που δεν θέλει να αφήσει τον γιο του να παντρευτεί Βλάχα αλλά ούτε και οι γονείς της θέλουν να την δώσουν σε Πόντιο. Τελικά το ζευγάρι καταφέρνει να πείσει τους γονείς να παντρευτούν και στο γλέντι του γάμου, στην πλατεία, ο τραγουδιστής είναι ο Γιάννης Ρέλλης ο οποίος τραγουδά το «Σε θέλω».


Φόρεσα για μια ακόμα φορά την Ποντιακή στολή την οποία τιμώ και την οποία πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πολιτικής θητείας μου φόρεσα σε πολλές εκδηλώσεις της Νομαρχίας και της Περιφέρειας. Κι αυτό γιατί ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στους Ποντίους που έχουν δώσει μεγάλο αγώνα και έχουν εκδιωχθεί κι εκείνοι. Ανάμεσά του ήταν και οι δικοί μου γονείς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα ζωής και έζησαν την εκδίωξη και την προσφυγιά από τον Πόντο έως την Κάτω Πορόια Σερρών για να καταλήξουν σ τη Θεσσαλονίκη».


Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που έχει διατελέσει νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας πριν από λίγες ημέρες αιφνιδίασε με την ανακοίνωσή του πως θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης: « Είχα δηλώσει νέος ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου πάλι στην αυτοδιοίκηση. Σας δηλώνω ότι κάτω από κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες θα έχω κάποιες επαφές και εδώ στην Αθήνα με κάποιους φίλους που θα ήθελα να συζητήσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα για να κατέβω υποψήφιος» σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης και συμπλήρωσε: «Εάν ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, καμία σχέση με Δικαιοσύνες, εγώ από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες».


Καυστικός όπως πάντα δεν διστάζει να απαντήσει και στους επικριτές του και για την κριτική που του ασκούν: "Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου. Τους αιφνιδίασα για άλλη μια φορά. Όμως είμαι εδώ και θέλω να προσφέρω για το καλό της πόλης μας, στην οποία τα τελευταία χρόνια δεν γίνεται κανένα έργο. Πρέπει να ξεκινήσει και πάλι η πόλη αυτή να χει με άλλους ρυθμούς. Εγώ φόρεσα την ποντιακή στολή και συμμετείχα στο κλιπ ενός τραγουδιού, δεν ποζάρω με μπουρνούζι μέσα σε οίκο ανοχής. Δέχομαι πόλεμο αλλά ξέρω πως ο κόσμος της Θεσσαλονίκης με στηρίζει και αυτό μου δίνει δύναμη. Ήδη έχω ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ν. Δημοκρατία και έχω ζητήσει να μιλήσω με τον Κώστα Μητσοτάκη τον οποίο και συναντήσω τις επόμενες ημέρες.»