Γκουντάρας: Η αλήθεια για τη λήξη της συνεργασίας του με την Μενεγάκη και η σχέση τους σήμερα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιστρέφει στην τηλεόραση και θα είναι στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη, στη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, "Τι λέει;".
Πολλοί όμως έχουν την απορία αν η λύση της συνεργασίας του την Ελένη Μενεγάκη μετά από 16 συνεχόμενα χρόνια ήταν αυτό που λέμε «κοινή συναινέσει». Τι λέει ο ίδιος;
«Η λήξη της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν απόλυτα κοινή συναινέσει και κάτι που έπρεπε να γίνει. Σε αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω, διότι αυτά τα δεκαέξι χρόνια ήμασταν ΜΑΖΙ, με κεφαλαία γράμματα. Και το “μαζί” δεν ήταν μόνο τηλεοπτικά και επαγγελματικά, κάτι που για μένα ήταν και το πιο σημαντικό. Μπορεί να είναι λάθος, αλλά σκέφτομαι πρώτα σε ανθρώπινο επίπεδο και μετά σε επαγγελματικό. Δεν μπορώ να βγάλω απέξω το συναίσθημά μου και δεν είμαι ένας κυνικός επαγγελματίας. Ήταν οικογένειά μου. Ήταν η πρώτη που μάθαινε τα πάντα για τη ζωή μου. Τα μοιραζόμασταν όλα» λέει με συγκίνηση στο περιοδικό People, ένθετο στο Έθνος της Κυριακής.
Ποια είναι η σχέση τους σήμερα; «Στις καρδιές και των δύο πιστεύω πως υπάρχει. Η Ελένη ξέρει πως σε οτιδήποτε κι αν με χρειαστεί, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα είμαι εκεί. Η καθημερινότητα, όμως, είναι αμείλικτη. Εδώ έχω χαθεί με τους κολλητούς μου. Επίσης, με δυο αγόρια στο σπίτι και με τόσες υποχρεώσεις ο χρόνος είναι ελάχιστος». Έχουν επικοινωνήσει ύστερα από το νέο της τηλεοπτικής του επιστροφής; «Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά θα βρεθούμε. Εξάλλου, τόσο τα γραφεία των εκπομπών όσο και τα παλτό είναι δίπλα δίπλα. Πιστεύω πως θα μου πει τη γνώμη της. Επίσης, η εκπομπή μας θα ξεκινάει αμέσως μετά τη δική της. Είναι ωραία να παίρνεις σκυτάλη από τη Νο1 παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Νομίζω πως η Ελένη θα διατηρήσει αυτή την πρωτιά για πολλά πολλά χρόνια ακόμη». Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή, τα sites στο Διαδίκτυο γράφουν με χιούμορ: «Από τη μια Ελένη στην άλλη». Γελάει. «Το έχει η μοίρα μου να συνεργάζομαι με μια Ελένη. Εξάλλου το όνομα “Ελένη” είναι πολύ ωραίο» λέει γελώντας.