Οριστικό: Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Τουρέ!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γιαγιά Τουρέ. Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους διοικούντες του Ολυμπιακού και αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.


Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο "Γ. Καραϊσκάκης" απόψε το βράδυ (21:30) για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος χαφ θα λάβει 2.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, ενώ θα "καρπωθεί" 2.500.000 ευρώ για μονοετές συμβόλαιο. Συνολικά, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει περισσότερα από 7.000.000 ευρώ, αφού μέσα στο deal υπάρχει κι εφορία ύψους 2.500.000 ευρώ, αλλά κι η προμήθεια που θα λάβει ο ατζέντης του, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Επίσης, δεν αποκλείεται η μεγάλη μεταγραφή να ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα του "Γ. Καραϊσκάκης", όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με τον Ισπανό τερματοφύλακα, Ρομπέρτο.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τη Δευτέρα (03/09), καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παραδώσει την Τρίτη (04/09) τη λίστα στην UEFA με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Europa League.