Η κίνηση της Wonder Woman που συγκίνησε και χάρισε χαμόγελα

Ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Wonder Woman έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η Γκαλ Γκαντότ, η οποία αξιοποίησε τον πολύτιμο χρόνο της για να επισκεφθεί ένα παιδικό νοσοκομείο. Μια κίνηση που άφησε έκπληκτους τους εργαζόμενους σε αυτό.

Η Ισραηλινή ηθοποιός πέρασε μεγάλο μέρος της ημέρας της στο νοσοκομείο της Ινόβα, στο Φολς Τσερτς της Βιρτζίνια. Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και την επτά μηνών Καραλάιν Σαχάντι, η οποία δίνει μάχη με τη λευχαιμία τους τελευταίους πέντε μήνες.


«Ήμουν στο δωμάτιο με έναν από τους γιατρούς και την Καραλάιν, όταν μέσα σε αυτό μπήκε η Wonder Woman, η Γκαλ Γκαντότ, με όλη τη στολή της. Είχε ένα τεράστιο χαμόγελο την ώρα που ερχόταν προς το μέρος μου. Με ρώτησε εάν μπορώ να κρατήσω την Καραλάιν και την πήρε αγκαλιά», είπε η μητέρα της μικρής, Κέλι Χουίνκ, η οποία έβγαλε πολλές φωτογραφίες και τις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Σαχάντι δήλωσε έκπληκτη από την επίσκεψη. Μάλιστα, τόνισε ότι εκείνη έκανε όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να μην καθυστερήσει την Γκαντότ, όμως εκείνη δεν βιαζόταν. Ρώτησε και για τα υπόλοιπα παιδιά και τους έφερε και παιχνίδια».


«Όλα αυτά τα έκανε με την καλή της την καρδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε όλοι οπαδοί της Wonder Woman από εδώ και στο εξής και για όλη μας τη ζωή», συμπλήρωσε η μητέρα της μικρής, που δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου ευχαρίστησε την Γκαντότ με μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου χαρακτήριζε την εντυπωσιακή ηθοποιό «πραγματική Wonder Woman».