Η ερώτηση στον Βο για τα λεφτά που πήρε από το Survivor

Για την εμπειρία του μέσα στο Survivor, αλλά και τα χρήματα που πήρε μετά το παιχνίδια μίλησε ο ράπερ Bo.
«Από τότε που βγήκα από το Survivor έχω πάρει δύο κιλά και τα έχω σφραγίσει. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο που τρώω. Σαφώς πολύ κοτόπουλο, ρύζι και τέτοια. Σχεδόν κάθε μέρα. Τα βαριέμαι πολύ. Μαγειρεύω και μόνος μου πλέον. Είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο, δεν έχω κάτι. Πρέπει να βρω χρόνο να ασχοληθώ λίγο με εμένα, που σημαίνει να βρω έναν άνθρωπο να προσδιορίσω την σκέψη μου προς τα εκεί» είπε και συνέχισε:

«Μετά το Survivor υπάρχει ενδιαφέρον και προσέγγιση από πολλές περισσότερες κοπέλες. Υπάρχουν και κοπέλες που λένε σε προτιμούσαμε πριν. Ευγνωμονώ το παιχνίδι γιατί που άνοιξε τα μάτια, θέλοντας και μη να κάνω αυτό το πράγμα (να χάσω κιλά) γιατί δεν το είχα καν στο μυαλό μου πριν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο παιχνίδι ήταν πως έλειπε η οικογένεια από τον άνθρωπο. Εμένα προσωπικά μου έλειπε λιγότερο από τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να ζω μακριά από την οικογένεια μου, ζω από τα 15 μου μόνος μου».

Όσο για την σχέση του με τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και πόσα λεφτά πήρε από το παιχνίδι, ο Bo, είπε:

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από το Survivor. Θα τους ξανάβλεπα όλους. Τα λεφτά που πήρα από το Survivor μου ήρθαν μια χαρά», εκμυστηρεύτηκε ο Bo στην Μαντώ Γαστεράτου χωρίς να πει το ακριβές ποσό.